accountarrow-downcheckboxcheck-circleclipboardShapefacebookgluegoogle-pluscheck iconinstagramquote shapeselectshopping basketstravatwitteryoutube

Hugo (64), onze oudste atleet van het team, finisht knap in volledige triatlon van Roth.

innerme

Onze oudste van het team finisht zijn 2de volledige triatlon op 64-jarige leeftijd. Mede op zijn Innerme-bike kon Hugo tevreden over de meet lopen in een mooie tijd. Ook ploeggenoot Nico finishte zijn 3de volledige triatlon.

Hugo Geboers:
"Het zwemmen ging redelijk goed : 1u35. Alleen was ik soms een beetje misselijk en knelde mijn zwembril wat.
Ik had een fietstijd vooropgesteld van 7u. Het werd 7u05, gem 25,6 gem rpm 78 gem hs 112 en 1539 hm.
De eerste 5km heel rustig gelopen en niet naar de snelheid en hs gekeken. Na 5 km mijn snelheid omhoog getrokken, maar al snel werd duidelijk dat ik dit niet kon volhouden, dit moet beter in de toekomst, alleen de leeftijd hé.
Uiteindelijk ben ik gefinisht na 4u 41 aan een gem snelheid van 9,01.
Mijn totaaltijd was 13u45 15’’ . Ik ben tevreden!"

Proficiat Hugo!! Knap hoe je voor de sport leeft en hoe je deze wedstrijd tot een goed einde brengt!

innerme

Ook ploeggenoot Nico Henderickx stond aan de start van Challenge Roth.
Nico:
"Vandaag mijn derde volledige triathlon gefinished namelijk Challenge Roth. Zwemmen ging goed 1u21, fietsen 6u36 er stond veel wind en het nooit vlak, lopen was het minste door een pijnlijke knieholte en uitstraling naar de kuit 5u39, veel gewandeld. Goed voor een gezamelijke tijd van 13u48 ."

Proficiat Nico! Op karakter gefinished verdient een pluim!!

innerme